Ένα από τα αυτοκίνητα που αναμένεται να κλέψουν την παράσταση στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο, είναι η ολοκαίνουργια DB11 της Aston Martin.

Το νέο supercar της βρετανικής φίρμας που θα αντικαταστήσει την DB9, βασίζεται πάνω σε μια καινούργια αλουμινένια πλατφόρμα, είναι κατασκευασμένο από συνθετικά υλικά και υιοθετεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία της φίρμας «Second Century Plan», συνδυάζοντας τον δυναμισμό με την κομψότητα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Aston Martin, είχε καταφέρει μέχρι πρότινος να κρατήσει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα το εντυπωσιακό δημιούργημά της, ωστόσο, πριν λίγη ώρα διέρρευσε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία που απεικονίζει το πίσω τμήμα του οχήματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η λήψη έγινε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το διαφημιστικό σποτ σε ορεινή διαδρομή, στην Ισπανία. Βέβαια, δεν αποκλείεται να είναι και προϊόν μοντάζ, όπως ισχυρίζονται ορισμένα αυτοκινητιστικά Μέσα.

Όπως και να έχει, η ώρα της DB11 πλησιάζει. Αυτό που γνωρίζουμε επίσημα, είναι ότι το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από ένα καινούργιο V12 5.2 twin turbo κινητήρα. Το μοτέρ αποδίδει περίπου 600 ίππους και είναι το ισχυρότερο στη γκάμα της εταιρείας, προσφέροντας εκπληκτικές επιδόσεις και συγκλονιστικό ήχο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

      

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης