Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό της νέας γενιάς του μικρομεσαίου SUV, το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 18 Φεβρουαρίου, έδωσε στη δημοσιότητα η Honda.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο HR-V φέρει οθόνη αφής στο πάνω τμήμα της κεντρικής κονσόλας, ενσωματώνοντας όλες τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας και πλειάδα εφαρμογών.

Παρ΄ ότι οι εικόνες δεν είναι ξεκάθαρες, απεικονίζεται το σύστημα κλιματισμού κάτω από την οθόνη με τα περιστροφικά χειριστήρια, καθώς και η πανοραμική οροφή.

Η καμπίνα του αυτοκινήτου -στην Ιαπωνία λανσάρεται με το όνομα Vezel- είναι πιο ευρύχωρη και πρακτική, με τις επιφάνειες να καλύπτονται από ανώτερης ποιότητας υλικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

18 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα.Όπως γνωρίζουμε, το HR-V τροφοδοτείται από υβριδικό σύστημα, το οποίο η Honda αποκαλεί e:HEV. Πιθανότατα πρόκειται για το ίδιο σύνολο που φοράει το Jazz, συνδυάζοντας τον 1.5 i-VTEC κινητήρα βενζίνης με δύο ηλεκτρικά μοτέρ.

Η απόδοσή του λογικά ξεπερνά τους 109 ίππους -τόσους έχει το Honda Jazz- προσφέροντας ικανοποιητικές επιδόσεις και συγχρόνως χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και περιορισμένες εκπομπές ρύπων.

Η γυάλινη οροφή εκτείνεται έως τα πίσω καθίσματα

Θα προσφέρεται μόνο ως υβριδικό

 

Εντυπωσίασε στα crash tests το Honda Jazz

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης