Ρεκόρ από το εργοστάσιο της Nissan στη Ρωσία

Ρεκόρ από το εργοστάσιο της Nissan στη Ρωσία

Από το 2009, οπότε και εγκαινιάστηκαν οι εγκαταστάσεις της ιαπωνικής φίρμας στην Αγία Πετρούπολη, ολοένα και περισσότερα μοντέλα κατασκευάζονται εκεί.

Το καλύτερο έτος για το συγκεκριμένο εργοστάσιο ήταν το περσινό, σημειώνοντας νέο ρεκόρ παραγωγής με 56.525 αυτοκίνητα και αύξηση 23%. Στη μονάδα συναρμολογούνται τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Nissan, όπως τα X-Trail, Qashqai και Murano.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, πρόσφατα ξεκίνησε η έναρξη παραγωγής της νέας γενιάς του X-Trail. Παράλληλα, μπήκε σε λειτουργία το σύστημα ψηφιακής προσομοίωσης της συναρμολόγησης,  επιτρέποντας στην παραγωγική εγκατάσταση να ενσωματώσει αποτελεσματικά τις βέλτιστες πρακτικές  από όλα τα εργοστάσια της Nissan στον κόσμο.

«Παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε στη Ρωσική αγορά αυτοκινήτων το 2018, κατορθώσαμε να επιτύχουμε ένα νέο ρεκόρ παραγωγής. Αυτό οφείλεται στην σταθερή ζήτηση για τα Murano, Qashqai και Nissan X-Trail και στη συμβολή κάθε εργαζομένου. Όλοι θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για αυτό το επίτευγμα και να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να κατασκευάζουμε αυτοκίνητα υψηλής ποιότητας», τόνισε ο Igor Boytsov, αντιπρόεδρος της Nissan Motor Manufacturing Russia.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019, 18:03