Έναν αφρώδη οίνο υψηλής ποιότητας, που προέρχεται από τα κορυφαία αμπέλια της Γαλλίας και διακρίνεται για την πλούσια γεμάτη γεύση και το εξαιρετικό άρωμα, δημιούργησαν δύο εκ των κορυφαίων εταιρειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Bugatti συνεργάστηκε με την Champagne Carbon, τον οίκο που προμηθεύει με σαμπάνιες τη Formula 1, φτιάχνοντας έναν εκλεκτό οίνο για λίγους και ευγενείς. Ονομάζεται Champagne Carbon ƎB.01 και αποτελείται από σταφύλια chardonnay σε ποσοστό 90% και pinot noir σε ποσοστό 10%.

Η πολυτελής φιάλη φέρει φινίρισμα από ανθρακονήματα και την υπογραφή της διάσημης γαλλικής εταιρείας κατασκευής hypercars. Φυσικά, δεν λείπει το σύμβολο της Champagne Carbon, του αμπελώνα και της γαλλικής σημαίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απευθύνεται κυρίως στους πελάτες της Bugatti και χαρακτηρίζεται ως το τέλειο δώρο Χριστουγέννων. Το κόστος κάθε φιάλης δεν έγινε γνωστό, αλλά αν σκεφτούμε ότι η Champagne Carbon που βλέπουμε στα βάθρα της F1 κοστίζει 3.000 δολάρια, τότε αυτή αγγίζει δυσθεώρητα νούμερα για τους κοινούς θνητούς.

Το πρώτο μπουκάλι της ƎB.01 είναι ήδη έτοιμο, με τον επικεφαλής της Bugatti, Stephan Winkelmann και τον CEO της Champagne Carbon, Alexandre Mea, να γιορτάζουν την έναρξη της συνεργασίας τους στο Molsheim της Γαλλίας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης