Ο όμιλος Fiat Chrysler Automobiles προχωρά στην αναβάθμιση του συστήματος πολυμέσων των οχημάτων της, προσφέροντας στους πελάτες της κορυφαίες υπηρεσίες συνδεσιμότητας.

Χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες των Samsung και Google, η FCA θα λανσάρει μέσα στη χρονιά το νέο πρόγραμμα συνδεσιμότητας Ecosystem. Βασίζεται στο λειτουργικό Android και θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 150 χώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, θα τοποθετηθεί σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα της γκάμας από το δεύτερο εξάμηνο του 2019 και, σταδιακά θα το δούμε σε όλα τα μοντέλα του group.

Η νέα πλατφόρμα θα προσφέρει ποικίλες ευκολίες στο χρήστη, όπως πρόβλεψη συντήρησης του οχήματος, εύρεση σταθμών ανεφοδιασμού, πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους, ενώ παράλληλα θα έχει τη δυνατότητα αυτόματης αναβάθμισης του λογισμικού.

Υποστηρίζει σύνδεση 4G καθώς και το εξελιγμένο πρωτόκολλο 5G, είναι συμβατή με οποιονδήποτε πάροχο στον κόσμο και μπορεί μελλοντικά να συνεργάζεται με μελλοντικές εφαρμογές στις «έξυπνες πόλεις», όπως και οικιακές συσκευές μέσω της πλατφόρμας «Smart Things» της Samsung.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, είναι συμβατή με ηλεκτρικά οχήματα, παρέχοντας λειτουργίες για τη διαχείριση των μπαταριών από απόσταση, συμβουλές για τη βέλτιστη διαδρομή, σύνδεση με άλλα οχήματα, πληρωμή με βάση την απόσταση, ασφάλιση με βάση τη χρήση, καθώς και νέα συστήματα βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης