Έπειτα από την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στον φημισμένο θεσμό «Car Design Awards», το εντυπωσιακό πρωτότυπο SUV που σχεδίασε ο Αλέξανδρος Λιώκης, έλαβε μία ακόμη σπουδαία διάκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Alfa Romeo Tonale του ταλαντούχου Έλληνα σχεδιαστή, τιμήθηκε με το βραβείο «Reader’s Choice Award» στην εφετινή διοργάνωση του βρετανικού Auto Express. Οι αναγνώστες εκθείασαν το εμπνευσμένο design του οχήματος, χαρίζοντας στην ομάδα του FCA Centro Stile στο Τορίνο έναν ακόμη σημαντικό τίτλο.

Ο διευθυντής του Auto Express, Steve Fowler, δήλωσε ότι το βραβείο δεν εξέπληξε κανέναν. Χαρακτήρισε την Tonale ως ένα πανέμορφο αυτοκίνητο, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μάρκας όσον αφορά στο design και, έκλεισε λέγοντας, πως, όλοι ανυπομονούν να δουν την έκδοση παραγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής σχεδιασμού της μάρκας Alfa Romeo, Scott Krugger, είπε: «Η Tonale είναι εξαιρετικά σημαντικό πρωτότυπο, καθώς σηματοδοτεί την είσοδο της μάρκας στην τεχνολογία των plug-in υβριδικών. Έτσι έπρεπε να είναι ένα αυτοκίνητο που θα είναι όμορφο και λειτουργικό. Το να λαμβάνεις μία τέτοια αναγνώριση από πραγματικούς λάτρεις της αυτοκίνησης είναι φανταστικό και η ομάδα μας είναι ενθουσιασμένη που η Tonale έχει προκαλέσει ήδη τόσο θετική εντύπωση».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης