Κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League, μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο Μαδρίτης, η Ford άνοιξε τις παραγγελίες για τη νέα Mustang, στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν εντυπωσιακή, με την αμερικανική εταιρεία να λαμβάνει στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα από την έναρξη του αγώνα, 9.300 παραγγελίες για τις πρώτες 500 μονάδες του μοντέλου.

Τα αυτοκίνητα θα μοιραστούν σε 20 ευρωπαϊκές χώρες, με τη Ford να επικοινωνεί τις επόμενες μέρες με τους ταχύτερους στη διαδικασία, προκειμένου να τους ενημερώσει για την επιτυχία τους. Στη συνέχεια, οι πελάτες θα μεταβούν στο κοντινότερο αντιπρόσωπο για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και να παραλάβουν τη νέα Mustang.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώτες 500 μονάδες είναι βαμμένες σε απόχρωση Race Red και Magnetic Silver. Οι τυχεροί μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των εκδόσεων με τον κινητήρα 2.3 EcoBoost ή τον V8 5.0 λίτρων. Όλα τα αυτοκίνητα είναι πλήρως εξοπλισμένα, περιλαμβάνοντας δερμάτινη ταπετσαρία, ζάντες 19 ιντσών, θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα, Park Assist και σύστημα συνδεσιμότητας και πλοήγησης SYNC 2.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης