Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Έπειτα από μακρά περίοδο, το πρόγραμμα ανάπτυξης της νέας γενιάς του πολυαναμενόμενου κορεατικού SUV ολοκληρώθηκε. Οι μηχανικοί της Hyundai τελείωσαν τις δοκιμές και πλέον το μόνο που απομένει είναι να αποκαλυφθεί επίσημα το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά φωτογραφιών -με καμουφλαρισμένο το αμάξωμα- από τα βουνά της Τσεχίας και της Αυστρίας, εκεί που έγιναν τα τελευταία τεστ του νέου Tucson. Το όχημα αξιολογήθηκε στις πιο σκληρές συνθήκες, εκτελώντας μια σειρά δοκιμασιών στα πιο απαιτητικά τερέν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος των Κορεατών ήταν να διαπιστώσουν την αντοχή, τη δύναμη και τις δυνατότητες του SUV στις πιο δύσκολες επιφάνειες. Οι δοκιμές περιελάμβαναν υδάτινα περάσματα σε βάθος έως 30 εκατοστά και δρόμους με κλίσεις έως 45%, ρυμούλκηση σε χώμα και άσφαλτο, τεστ ακαμψίας και ηχομόνωσης, οδική συμπεριφορά και πολλά ακόμη.

Πριν την Τσεχία και την Αυστρία, οι μηχανικοί της Hyundai είχαν ολοκληρώσει μια σειρά διαφορετικών δοκιμών στη Σουηδία και στην πίστα του Nürburgring.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Tucson πέρασε με επιτυχία όλα τα τεστ, είναι εξαιρετικά ποιοτικό και ανταποκρίνεται πλήρως στις υψηλές προσδοκίες των πελατών.

Θυμίζουμε ότι η παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης