Σε Αμερική και Καναδά θα γίνουν τα πρώτα χιλιόμετρα των καινούριων crossovers QX55 και QX60 της INFINITI

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Απριλίου 2021, 13:05
Σε Αμερική και Καναδά θα γίνουν τα πρώτα χιλιόμετρα των καινούριων crossovers QX55 και QX60 της INFINITI

Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Στο τελικό στάδιο της εξέλιξης των crossovers QX55 και QX60  βρίσκεται η INFINITI. Το crossover QX60 με τις τρείς σειρές καθισμάτων έχει ήδη παρουσιασθεί πέρυσι και αναμένεται να είναι εμπορικά διαθέσιμο έως το τέλος του 2021 για τις αγορές της Αμερικής και του Καναδά.

Η  INFINITI ανακοίνωσε ταυτόχρονα και την ολοκλήρωση του QX55 το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει  το 2022. Με τα crossovers QX55 και QX60 η  INFINITI μπαίνει δυναμικά σε μια νέα εποχή πολυτελών αυτοκίνητων. Άλλωστε οι σχεδιαστές είχαν υποσχεθεί ότι θα εντυπωσιάσουν και οι μηχανικοί ότι θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις των υψηλών αποδόσεων. 

Η πορεία για την INFINITI με τα ισχυρά και προηγμένα οχήματα άνοιξε με τους καλύτερους οιωνούς. Στόχος τους είναι το πάντρεμα των πολυτελών αυτοκινήτων με τις ισχυρές προσωπικότητες των πελατών.

Μόλις ανακοινώθηκε ότι τα μοντέλα QX55 και  QX60 θα κυκλοφορήσουν αρχικά σε Αμερική και Καναδά ο  πρόεδρος της INFINITI Peyman Kargar δήλωσε:

«Ανυπομονούμε για μια νέα εποχή για τη μάρκα. Δίνουμε έμφαση στον ενθουσιασμό και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών. Το  τολμηρό  QX55 που θα σας εντυπωσιάσει». 

Ο Jeff Pope, αντιπρόεδρος της INFINITI Americas δήλωσε: «Ξεπεράσαμε τους στόχους μας σε κρατήσεις σε λίγες μόνο εβδομάδες».

Η INFINITI ανακοίνωσε, ότι το QX55 θα βρίσκεται στις εκθέσεις των ΗΠΑ και του Καναδά, το 2022.

Θα προσφέρεται σε τρία πλούσια επίπεδα εξοπλισμού. Τα  LUXE, ESSENTIAL και SENSORY ενώ κάτω από το καπό του θα «κρύβει»  τον καινοτόμο κινητήρα VC-Turbo της INFINITI, ο οποίος αλλάζει αυτόματα την αναλογία συμπίεσης για καλύτερη οικονομία καυσίμου δίνοντας μεγαλύτερη ισχύ.
 
 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Απριλίου 2021, 13:05