Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μια συλλογή οχημάτων που θα έκανε οποιονδήποτε λάτρη του αυτοκινήτου να ενθουσιαστεί, βγαίνει σε δημοπρασία μετά τη σύλληψη του ιδιοκτήτη για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη κατοχή όπλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά 27 σπάνια και γρήγορα αυτοκίνητα είχε στο γκαράζ του ο ναρκέμπορος, μερικά από τα οποία είναι σε εργοστασιακή μορφή ενώ άλλα έχουν δεχθεί αρκετό tuning. Φαίνεται πάντως πως είχε προτίμηση σε Supra και BMW M3 καθώς υπάρχουν αρκετές και λεπτομερώς συντηρημένες. Στην πραγματικότητα, τα 13 από τα 27 οχήματα είναι Toyota Supra με ελάχιστα χιλιόμετρα, ενώ όλα πλην ενός είναι turbo. 

Όσο για τα υπόλοιπα οχήματα, υπάρχουν δύο Honda S2000, δύο Mitsubishi Lancer Evo, δύο Nissan 350Z (το ένα τροποποιημένο ώστε να μοιάζει με Aston Martin), μία BMW M4, ένα E92 BMW M3 Lime Rock Park Edition και ένα Acura Integra Type R.

Η συλλογή ανήκε προηγουμένως στον 41χρονο Κόρι Τέιλορ, έναν άνδρα από την περιοχή της Μασαχουσέτης που διηύθυνε μια τεράστια επιχείρηση διακίνησης μαριχουάνας από μια αίθουσα πυροσβεστικής που είχε μετατρέψει σε πολυτελές σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν τον σταμάτησε η αστυνομία σε τυχαίο έλεγχο, βρέθηκαν πάνω του ναρκωτικά, ενώ όταν εξετάστηκε το «αρχηγείο» του, εντοπίστηκαν 24 παράνομα όπλα, 50 κιλά μαριχουάνας και στοίβες με μετρητά αξίας άνω των 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Taylor ήταν ξεκάθαρα λάτρης του αυτοκινήτου, γιατί όχι μόνο η συλλογή είναι γεμάτη από σπάνια, επιθυμητά μοντέλα, αλλά ήταν όλα άψογα συντηρημένα και σωστά αποθηκευμένα. Τα οχήματα δημοπρατούνται από την Stanley J Paine και κάθε όχημα έχει αρχική τιμή μόλις $5.000.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης