Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ένα από τα διασημότερα (ίσως το δεύτερο πιο εμβληματικό μετά τη Supra) αυτοκίνητα που έγιναν σταρ του σινεμά, βάζει πωλητήριο και αναζητά νέο χερά. Ο λόγος για το Nissan Skyline GT-R που οδηγούσε ο Paul Walker στο Fast and Furious 4 και έχει βελτιωθεί από τον Daryl Alison της Kaizo Industries.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος ο ηθοποιός είχε ζητήσει να μην υπάρχει ούτε ένα αυτοκόλλητο επάνω στο όμορφο και μπλε αμάξωμα, με το μοντέλο να είναι παραγωγής του 2007. Με το οδόμετρο να έχει γράψει 6.000χλμ. κάτω από το καπό του, υπάρχει ένας 2.6 λτ. twin-turbo κινητήρας απόδοσης 551 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Φυσικά το αυτοκίνητο φέρει δεκάδες βελτιώσεις με τις σημαντικότερες αυτών να είναι το intercooler της Turbonetics, το roll cage, η πίσω μπάρα θόλων της ARC, τα εξαπίστονα φρένα της Rotora μπροστά και τα τετραπίστονα πίσω αλλά και οι 19άρες ζάντες Vol Racing RE30.

Βέβαια ο νέος ιδιοκτήτης του θα πρέπει να ταιριάζει σωματικά αρκετά με τον Paul Walker καθώς το κάθισμα του οδηγού ήταν κατασκευασμένο αποκλειστικά για εκείνον και δεν έχει επιλογές customization.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης