Η ανανεωμένη εκδοχή του μεσαίου οικογενειακού sedan της σουηδικής φίρμας είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με τον αποδοτικό 1.500άρη κινητήρα βενζίνης των 152 ίππων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μηχανικό σύνολο της σειράς Drive E της Volvo, διακρίνεται για την οικονομία καυσίμου και την ισχύ. Προσφέρεται τόσο στο S60, όσο και στο station αμάξωμα V60, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις του υποψήφιου αγοραστή. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, εμφανίζοντας μέση κατανάλωση στα 5,8 και 5,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, αντίστοιχα.

Τα νέα Volvo S60 T3 1.5 Auto και V60 T3 1.5 Auto έχουν εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής, αποτελώντας ορισμένες από τις πιο ελκυστικές προτάσεις της αγοράς στην κατηγορία. Το κόστος αγοράς ξεκινά από 24.300 ευρώ για τη βασική εξοπλιστική έκδοση Kinetic, από €27.330 για την Livstyl και από €28.210 για την κορυφαία R-Design.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον εξοπλισμό των μοντέλων, περιλαμβάνοντας πλειάδα συστημάτων άνεσης και ασφάλειας από τη βασική έκδοση. Μεταξύ αυτών, είναι το City Safety δεύτερης γενιάς για την αποφυγή συγκρούσεων, το σύστημα δυναμικού ελέγχου ευστάθειας και πρόσφυσης, το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα, το start/stop, το cruise control, το ηχοσύστημα Performance και ο αυτόματος διζωνικός κλιματισμός.

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά των S60 και V60 εδώ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης