Τον Σεπτέμβριο του 2014, η διάσημη βρετανική φίρμα δέχθηκε μια απίστευτη παραγγελία. Ένας επιχειρηματίας από την Κίνα ζήτησε 30 αυτοκίνητα, προσφέροντας το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τον Stephen Hung, έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στην Κίνα και πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο. Ο εκκεντρικός κύριος, παρήγγειλε λοιπόν 30 μοντέλα Phantom με το μακρύ μεταξόνιο, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τις μετακινήσεις των VIP προσώπων, στο νέο του ξενοδοχείο «THE 13» που άνοιξε στο Μακάο.    

Η πρώτη από τις 30 Rolls-Royce παραδόθηκε στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο του 2015, παρουσία όλων των στελεχών της RR και του BMW Group. Το επόμενο διάστημα μεταφέρθηκαν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, ενώ οι δύο τελευταίες, οι οποίες ήταν συνάμα οι πιο πολυτελείς και ακριβές που έχουν κατασκευαστεί ποτέ από την εταιρεία, βγήκαν αυτές τις ημέρες από τις εγκαταστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συγκεκριμένες Phantom φέρουν χρυσό 23,75 καρατίων τόσο στο εξωτερικό αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, το σώμα καλύπτεται από ειδικό χρώμα με 10 στρώσεις, ενώ στην καμπίνα τοποθετήθηκαν αποκλειστικές επενδύσεις και σχέδια με χειροποίητες ραφές, ρολόγια της Graff Luxury Watches, το λογότυπο «PHANTOM Specially Commissioned by Stephen Hung» και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Πρόσφατα, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα video από τη διαδικασία κατασκευής των δύο χρυσών Phantom, στις εγκαταστάσεις της RR στο Goodwood.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης