Την πιο ιδιαίτερη έκδοση του θρυλικού σκαραβαίου, αποκάλυψε η VW λίγο πριν την έκθεση του Λος Άντζελες, όπου και θα γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Beetle Dune έχει εμπνευστεί από το Baja Bugs, έχοντας off road χαρακτηριστικά, αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 10 χλστ., αλουμινένια προστατευτικά στους προφυλακτήρες, μαύρα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών και διακοσμητικές λωρίδες στο πλάι.

Οι ζάντες 18 ιντσών περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό, όπως και τα πίσω φώτα LED, τα Bi-Xenon φωτιστικά σώματα εμπρός, η νέα πτέρυγα και η γρίλια. Προσφέρεται σε εννιά χρωματικούς συνδυασμούς, είτε σε κλειστή έκδοση, είτε σε cabrio με υφασμάτινη οροφή soft top.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα με τις πορτοκαλί ραφές, το σύστημα πολυμέσων MIB II με οθόνη 6,3 ιντσών και δυνατότητα σύνδεσης Apple CarPlay και Android Auto, το δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι και το προηγμένο ηχοσύστημα της Fender.

Τροφοδοτείται από τον 1.2 TSI κινητήρα των 105 ίππων, τον 1.4 TSI απόδοσης 150 ίππων, τον δίλιτρο TSI με τους 220 ίππους και τον 2.0 TDI με τους 110 και 150 ίππους. Στη Γερμανία είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία, με τις τιμές να ξεκινούν από 23.625 ευρώ για την κλειστή έκδοση και από 27.800 ευρώ για την cabrio.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης