Σχεδιαστές που μόλις ολοκλήρωσαν την σχολή, μηχανικοί που πήραν το πτυχίο τους, εξειδικευμένοι τεχνίτες, ειδικοί στους υπολογιστές, απλοί εργαζόμενοι. Όλοι επιθυμούν να εργαστούν για τη Lamborghini.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για 7η συνεχή χρονιά, η αυτοκινητοβιομηχανία από την Μπολόνια αναγνωρίστηκε από το Ινστιτούτο Κορυφαίων Εργοδοτών ως ένας από τους κορυφαίους εργοδότες στη γείτονα χώρα, λαμβάνοντας τη διάκριση «Top Employer Italia».

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση απονέμεται σε εταιρείες που παρέχουν άριστες συνθήκες εργασίας, προσφέροντας παράλληλα κατάρτιση και ανάπτυξη δεξιοτήτων σε όλα τα επίπεδα και επιδιώκοντας συνεχώς να βελτιώνουν και να βελτιστοποιούν τις πρακτικές τους στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαδικασία επιλογής των κορυφαίων εργοδοτών επικεντρώνεται στη συμμετοχή σε μια αυστηρή και εμπεριστατωμένη διαδικασία μελέτης όπου πρέπει να επιτευχθούν τα απαιτούμενα υψηλά πρότυπα. Κατόπιν εξακριβώνονται όλες οι απαντήσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η εγκυρότητα της διαδικασίας μελέτης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πέρυσι η Lamborghini προχώρησε σε νέες προσλήψεις, ανεβάζοντας τον αριθμό του εργατικού δυναμικού στους 1.787. Παράλληλα σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων (8.205 αυτοκίνητα) και εσόδων (1,81 δισ. ευρώ).

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης