Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δεν πέρασε ένας μήνας από την παράδοση της πρώτης μονάδας του ακριβοθώρητου hypercar στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και, η μεγαλύτερη αντιπροσωπεία της Lamborghini στη Βρετανία, υποδέχθηκε τις επόμενες Sian.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Αγγλία έχουν πουληθεί οι τρεις από τις 63 συνολικά Sian που θα βγουν στην παραγωγή. Τα δύο πρώτα αυτοκίνητα έφθασαν στην H.R. Owen Group και τις επόμενες μέρες θα παραδοθούν στους τυχερούς ιδιοκτήτες.

Κάθε αντίτυπο του πανίσχυρου τετράτροχου με τους 819 ίππους και τις εκρηκτικές επιδόσεις έχει εξατομικευτεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη από το τμήμα «Ad Personam» της ιταλικής φίρμας.

Η μία από τις δύο Sian που έφθασαν στη Βρετανία είναι βαμμένη σε εντυπωσιακή μαύρη απόχρωση «Nero Helene» με γυμνό carbon στο καπό, ειδικές ζάντες, δέρμα Nero Ade στο εσωτερικό και διακοσμητικά Oro Electrum.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δεύτερη φέρει πιο ανοικτή απόχρωση (Grigio Nimbus), carbon οροφή και εσωτερικό επίσης Nero Ade που συμπληρώνεται από επενδύσεις Rosso Alala. Υβριδικό hypercar 819 ίππων

Η H.R. Owen είναι ο μεγαλύτερος και πιο επιτυχημένος αντιπρόσωπος της Lamborghini στη Βρετανία. Διαθέτει τέσσερις εκθεσιακούς χώρους σε ισάριθμες περιοχές (London, Pangbourne, Manchester, Hatfield).

Όσο για τη Sian – tο όνομά της σημαίνει αστραπή στην τοπική διάλεκτο της Μπολόνια – έχει εκπληκτική αεροδυναμική, μια από τις καλύτερες αναλογίες κιλών ανά ίππο, άκρως επιθετική εμφάνιση και υβριδικό σύστημα κίνησης.

 

Παραδόθηκε στις ΗΠΑ η πρώτη Lamborghini Sian

Εξωπραγματικό υβριδικό hypercar από τη Lamborghini

 

Φωτογραφίες: @masterkrishan και @niamchandaria

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης