Την περασμένη Τετάρτη 21 Νοεμβρίου γιορτάστηκε στη Γιοκοχάμα η «Ημέρα της Lamborghini». Οι Ιάπωνες είναι λάτρεις των ιταλικών supercar, γεγονός που αποδεικνύεται από τις πωλήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι τυχαίο ότι, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο φημισμένο κινηματογραφικό στούντιο «Yokohama Super Factory» παρευρέθη ο πρόεδρος και CEO της Lamborghini, Stefano Domenicali και ο πρέσβης της Ιταλίας στην Ιαπωνία, Giorgio Starace.

Ο επικεφαλής της εταιρείας ευχαρίστησε τους 200 πελάτες που συμμετείχαν στο event και στη συνέχεια τους παρουσίασε την πανίσχυρη Aventador SVJ, η οποία σημείωσε νέο ρεκόρ γύρου στο Nurburgring.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κάτοχοι των Lamborghini πήραν τα υπέροχα supercar του, παρέλασαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, γύρω από το στούντιο, το Minato Mirai, το Yokohama Red Brick Warehouse και το Yamashita Park. Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό, καθώς δεν βλέπεις συχνά 200 αυτοκίνητα υψηλής αξίας, όπως Miura, Contach, LM002, Urus, Aventador S και Huracan να κινούνται το ένα πίσω από το άλλο.

Επίσης, διεξήχθη και μία δημοπρασία, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω του Ιαπωνικού Ερυθρού Σταυρού και πιο συγκεκριμένα στα θύματα των πρόσφατων φυσικών καταστροφών στην Ιαπωνία.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης