Ο πρωταθλητής του MotoGP απέκτησε ακόμη ένα πανίσχυρο τετράτροχο μοντέλο με την υπογραφή του τμήματος M Division της βαυαρικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Marc Marquez κατέκτησε εκ νέου το βραβείο «BMW M Award», το οποίο δίνεται σε αυτόν που θα πάρει τις περισσότερες pole position σε μία σεζόν. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν απόλυτος κυρίαρχος και σε αυτήν την κατηγορία, λαμβάνοντας ως δώρο την εντυπωσιακή M3 CS.

Το πανίσχυρο sport coupe σε μπλε χρώμα «Frozen Dark Blue» τον περίμενε στην πίστα της Βαλένθια. Η M3 CS (Club Sport) είναι η ταχύτερη που έχει κατασκευαστεί ποτέ, με την παραγωγή να περιορίζεται στις 1.200 μονάδες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μία ειδική έκδοση του απολαυστικού sport sedan, που διακρίνεται για την εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων και CFRP στο αμάξωμα, την αυξημένη ισχύ και τις εξαιρετικές επιδόσεις. Ιδιαίτερα πλούσιος είναι ο εξοπλισμός, περιλαμβάνοντας από carbon – κεραμικά φρένα έως ενεργό διαφορικό Μ, ρυθμιζόμενο σύστημα ανάρτησης και σπορ σύστημα εξάτμισης με τέσσερις απολήξεις.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Marquez είναι ο πολυνίκης του θεσμού «BMW M Award», έχοντας στην κατοχή του τις M2 Coupe, M6 Coupe, M6 Convertible, Μ4 Coupe, M4 CS και M3 CS.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης