Αν θέλατε να αγοράσετε μια Alfa Romeo Giulietta ή MiTo, η ελληνική εισαγωγική εταιρεία σας δίνει τη δυνατότητα να την κάνετε δική σας σε προνομιακή τιμή, μέσω της υπηρεσίας «Alfa Gain». Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων, με πλούσιο εξοπλισμό και περιλαμβάνει εκτός από χαμηλότερη τιμή και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία «Alfa Gain», μέσω της ιστοσελίδας http://cf.alfaromeo.gr/gain και να επιλέξει κάποια από τις διαθέσιμες εκδόσεις. Για παράδειγμα, η λίστα περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή μια Giulietta 1.4 Multiair 170 hp Distinctive με 20.900ευρώ από 24.260ευρώ, μια Giulietta 1.4 TB 120 hp Progression με 16.700 ευρώ από 21.060, μια MiTo 1.4 Multiair 105hp Distinctive με τιμή 15.520 ευρώ από 18.020, αλλά και πολλά ακόμα αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τιμές όλων των εκδόσεων και των δύο μοντέλων ισχύουν με απόσυρση και χρηματοδότηση μέσω FGA Bank). Ο ενδιαφερόμενος το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει την έκδοση που θέλει και στη συνέχεια να επικοινωνήσει με τον επίσημο διανομέα του δικτύου και να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου που επέλεξε.

Να σημειώσουμε, ότι η λίστα με τα αυτοκίνητα της υπηρεσίας «Alfa Gain» ανανεώνεται συστηματικά και περιλαμβάνει πάντα αυτοκίνητα που εκείνη τη στιγμή διατίθενται στο δίκτυο διανομέων της Alfa Romeo.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης