Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η σουηδική εταιρεία κατασκευής hypercars διοργάνωσε εκδήλωση για τους εκλεκτούς πελάτες της στη Βόρεια Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συγκέντρωση ιδιοκτήτων αυτοκινήτων Koenigsegg «Owners Tour 2017», έλαβαν μέρος 19 κύριοι με τα εξωτικά οχήματά τους. Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο ιδρυτής της μάρκας, Christian von Koenigsegg, ο οποίος γνωρίζει προσωπικά όλους τους πελάτες.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Stephan, ο πρώτος άνθρωπος που αγόρασε Koenigsegg το 2002, τη συλλεκτική CCR. Επίσης, υπήρχε μία One:1, ένα Agera, δύο Agera R, τρία Agera RS, δύο CCXR και έξι CCX.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας, με τους πάμπλουτους ιδιοκτήτες να κάνουν ένα tour διάρκειας τριών ημερών, στη νότια πλευρά της χώρας. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη συνάντηση στην ιστορία της φίρμας, η οποία μέχρι πέρυσι, κατασκεύαζε μόλις ένα αυτοκίνητο το μήνα και αυτό έπειτα από παραγγελία.

Λόγω της υψηλής ζήτησης όμως, έχουν επιταχυνθεί οι ρυθμοί παραγωγής και από φέτος η Koenigsegg θα κατασκευάζει τουλάχιστον 24 οχήματα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης