Ριζικές αλλαγές αναμένουμε στην επόμενη γενιά του γαλλικού supermini, με τη Renault να υπόσχεται μεγάλες εκπλήξεις όσον αφορά στο εσωτερικό και τα κινητήρια σύνολα.

Το καινούργιο Clio αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το 2018, με τους σχεδιαστές και μηχανικούς της εταιρείας να εργάζονται σε φουλ ρυθμούς. Στόχος τους είναι να κατασκευάσουν ένα μοντέρνο αισθητικά αυτοκίνητο, με high-tech τεχνολογίες και επαναστατικά συστήματα, θέτοντας νέα δεδομένα στην κατηγορία των supermini.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Renault, Van den Acker, θα δοθεί πολύ μεγάλη προσοχή στο εσωτερικό και την ποιότητα των υλικών. Το επόμενο Clio θα φέρει ένα ολοκαίνουργιο ταμπλό που κάνει την υπέρβαση σε όλους τους τομείς. Το περιβάλλον θα είναι σαφώς πιο premium, με το τεχνολογικό πακέτο που ενσωματώνει να συναντάται σε αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών.

«Γνωρίζουμε πως οι πελάτες ενθουσιάζονται όταν βλέπουν το εξωτερικό του Clio, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει και με το εσωτερικό. Γι’ αυτό θα τα αλλάξουμε όλα στην καμπίνα, προσφέροντας κάτι ξεχωριστό. Το ίδιο θα γίνει και με τις τεχνολογίες, υιοθετώντας λύσεις από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή μοντέλα» τόνισε ο Van den Acker.

Όσο για τους κινητήρες, το μελλοντικό Clio θα φέρει αποδοτικά μοτέρ βενζίνης και ένα προηγμένο υβριδικό σύνολο, προσιτό προς το ευρύ κοινό, αφήνοντας κατά μέρος τα σύνολα πετρελαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του Renault Clio


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης