Έπειτα από το facelift των συμβατικών εκδόσεων του λιλιπούτειου μοντέλου, ήρθε η ώρα της ανανέωσης της crossover εκδοχής, με την ονομασία Cross up!.

Το αυτοκίνητο θα είναι άμεσα διαθέσιμο στις ευρωπαϊκές αγορές, με τις παραγγελίες στη Γερμανία να έχουν ξεκινήσει ήδη. Φέρει ανασχεδιασμένη μάσκα, νέα γρίλια, νέα φώτα ομίχλης, ράγες οροφής και φλας. Μικρές αλλαγές υπάρχουν στα προστατευτικά πλαστικά και στα σήματα, με την παλέτα των χρωμάτων να περιλαμβάνει τρία καινούργια χρώματα (avanna gold metallic, blueberry metallic και coral red).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το Cross up! σύμφωνα με τα γούστα τους, χάρη στα νέα πακέτα εξατομίκευσης και τα μοντέρνα σχέδια ζαντών. Στο εσωτερικό, τη διαφορά κάνει το στάνταρ δίχρωμο ταμπλό, οι δερμάτινες επενδύσεις, τα καλύμματα καθισμάτων «cross» και ο πορτοκαλί φωτισμός της καμπίνας.

Στους κινητήρες, εκτός από τον ατμοσφαιρικό 1.000άρι των 75 ίππων, υπάρχει ο αναβαθμισμένος 1.0 TSI με τους 90 ίππους. Το μοτέρ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, με τη μέση κατανάλωση καυσίμου να ανέρχεται σε 4,3 και 4,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, αντίστοιχα και τις εκπομπές ρύπων στα 102 και 105 γρ./χλμ.   

Δείτε εδώ όλη την γκάμα του up!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης