Λίγο μετά το λανσάρισμα του νέου V40, η Volvo είναι έτοιμη να παρουσιάσει και τις σπορτίφ εκδόσεις του μοντέλου με την ονομασία R-Design. Οι συγκεκριμένες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες σε όλες τις αγορές από τα τέλη του έτους ή τις αρχές του 2013.

Οι εκδόσεις R-Design, προσδίδουν περαιτέρω δυναμισμό στο προφίλ του αμαξώματος, χάρη στο σπόιλερ κάτω από τον προφυλακτήρα, τις λεπτομέρειες αλουμινίου, τον διαχύτη πίσω, με τις ενσωματωμένες απολήξεις της εξάτμισης και τις ζάντες 17 και 18 ιντσών. Όσον αφορά τα χρώματα, ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ επτά εξωτερικών αποχρώσεων, μεταξύ των οποίων και το νέο «Rebel Blue».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, τη διαφορά κάνουν τα νέα καθίσματα R-Design, ο διακριτικός μπλε φωτισμός της καμπίνας αλλά και η δυνατότητα επιλογής λειτουργίας του πίνακα οργάνων (Elegance, Eco και Performance). Στα μηχανικά μέρη, η ανάρτηση έχει πιο σκληρή ρύθμιση, το αμάξωμα είναι λίγο χαμηλωμένο ταιριάζοντας άψογα τόσο με το σασί «Dynamic Chassis», όσο και με το προαιρετικό «Sport Chassis». Το R-Design θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους κινητήρες, από 115 ως 256 ίππους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δείτε εδώ το νέο V40 R-Design

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης