Πιστή στην παράδοση, η γερμανική εταιρεία συνεχίζει να προσφέρει το best seller μοντέλο της με το πακέτο R-Line, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να αποκτήσουν ένα πιο δυναμικό και σπορτίφ Golf με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πακέτο αφορά τόσο το hatchback αμάξωμα του ανανεωμένου Golf, όσο και το Variant. Τοποθετείται σε όλες τις εξοπλιστικές εκδοχές και περιλαμβάνει αναβαθμίσεις είτε στο εξωτερικό αμάξωμα, είτε και στην καμπίνα. Το βασικό R-Line διακρίνεται για τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, τον μαύρο ψευδοδιαχύτη πίσω, τα μαύρα μαρσπιέ, την πτέρυγα και τα λογότυπα σε μάσκα και φτερά.

Το πλήρως πακέτο διαθέτει επιπλέον, νέες ζάντες 17 ή 18 ιντσών και σημαντικές αισθητικές αλλαγές στο εσωτερικό. Ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα με ύφασμα Carbon Flag/San Remo ή δέρμα Vienna, η μαύρη οροφή, οι επενδύσεις Dark Diamond Flag, οι ραφές σε τιμόνι, μοχλό ταχυτήτων και πατάκια, καθώς και τα αλουμινένια πεντάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Γερμανία, το κόστος μόνο για το εξωτερικό αμάξωμα της εξοπλιστική έκδοσης Comfortline ανέρχεται σε 1.295 ευρώ και για την Highline σε 1.105€. Το πλήρες πακέτο είναι στα 2.295€ και 1.800€, αντίστοιχα.

Ανακαλύψτε εδώ το VW Golf


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης