Σε λίγες ημέρες ξεκινά η διάθεση της 3η γενιάς Skoda Octavia, ενός αυτοκινήτου που έχει γράψει ιστορία στην αυτοκίνηση και άλλαξε την εικόνα της μάρκας σε παγκόσμιο επίπεδο. Με νέα σπορ σχεδίαση, ανεβασμένη ποιότητα στο εσωτερικό και με κορυφαίο εξοπλισμό η Octavia αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο στην κατηγορία της αλλά και στο σύνολο των πωλήσεων, τουλάχιστον όσον αφορά την ελληνική αγορά.

Άλλωστε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, η επιλογή αυτοκινήτου γίνεται με κριτήρια όπως, η τιμή, η χαμηλή κατανάλωση, τα τέλη κυκλοφορίας, ο κυβισμός του κινητήρα  και γενικότερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την τσέπη του καταναλωτή. Όλα αυτά φαίνεται να τα έχει το τσέχικο μοντέλο το οποίο θα είναι διαθέσιμο ακόμα και με κινητήρα 1.200 κ.εκ. ο οποίος θα αποδίδει 105 ίππους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και ακόμα και δεν έχει γίνει γνωστός ο τιμοκατάλογος από την ελληνική εισαγωγική εταιρεία, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, η έκδοση 1.2 θα ξεκινά από τα 16.000 ευρώ περίπου και θα περιλαμβάνει πολύ πλούσιο εξοπλισμό. Λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στις αρχές Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: Τον Ιούλιο στην Ελλάδα η νέα Skoda Octavia  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης