Η εταιρεία από την Στουτγάρδη, προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές των μοντέλων 911 Carrera και Boxster μια ακόμα ενδιαφέρουσα επιλογή, με συγκεκριμένα στοιχεία εξοπλισμού.

Οι εκδόσεις «Black Edition» της Porsche, επανήλθαν στο προσκήνιο και προσφέρονται στα δύο παραπάνω μοντέλα, με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί τόσο στο εξωτερικό αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 911 Carrera Black Edition είναι διαθέσιμη στις coupe και cabrio εκδοχές, με κίνηση στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς και τον κινητήρα 3,4 λίτρων, απόδοσης 350 ίππων. Περιλαμβάνει ζάντες 20 ιντσών, φωτιστικά σώματα LED με τεχνολογία Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+), κάμερα οπισθοπορείας, Park Assist, μαύρες δερμάτινες επενδύσεις στην καμπίνα, σπορ θερμαινόμενα καθίσματα, ηχοσύστημα της Bose και ενσωματωμένο τηλέφωνο.

Η Boxster Black Edition από την άλλη, προσφέρεται μόνο στην βασική εκδοχή με τον 2,7 λίτρων κινητήρα των 265 ίππων. Εκτός από τις μαύρες επενδύσεις, φέρει roll bars σε ίδια απόχρωση, ζάντες 20 ιντσών σε σχέδιο Carrera Classic, φώτα bi-xenon, θερμαινόμενα καθίσματα, διζωνικό κλιματισμό και το πακέτο Sound Package Plus.

Οι νέες εκδόσεις είναι διαθέσιμες προς παραγγελία στην Γερμανία, με τις τιμές να ξεκινούν από 59.477 ευρώ για την Boxster Black Edition και από 95.058 ευρώ για την 911 Carrera Black Edition.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης