Εκρήξεις αδρεναλίνης, επιδόσεις που κόβουν την ανάσα και μοναδικές στιγμές απόλαυσης, θα προσφέρει η νέα γενιά του γερμανικού hot hatch που αναμένεται να δούμε το 2018.

Ο επικεφαλής της Mercedes AMG, Tobias Moers, επιβεβαίωσε ότι η καινούργια A45 AMG πήρε και επίσημα την έγκριση για παραγωγή. Το πρόγραμμα εξέλιξης του αυτοκινήτου συνεχίζεται σύμφωνα με το πρόγραμμα, με την ομάδα μηχανικών του τμήματος AMG να έχει αναλάβει πλήρως την ανάπτυξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η A45 AMG θα αποδίδει πάνω από 400 ίππους και θα είναι το ισχυρότερο όχημα της κατηγορίας, ξεπερνώντας το Audi RS3 Sportback. Αν και δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, κάτω από το καπό βρίσκεται ένας νέος δίλιτρος κινητήρας βενζίνης, ο οποίος πιθανότατα κάνει χρήση δύο ηλεκτρικών υπερσυμπιεστών.

Στον εξοπλισμό θα περιλαμβάνεται κανονικά το σύστημα τετρακίνησης 4Mati, ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν θα χρησιμοποιηθεί το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων ή το 9άρι.

Επίσης, ο κύριος Moers αποκάλυψε πως θα υπάρξει και μία μικρότερη αλλά άκρως σπορτίφ έκδοση που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στην AMG και την A250 Sport.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης