Στη διαδικασία της εξέλιξης βρίσκεται η νέα γενιά του πολυτελούς sedan της γερμανικής φίρμας, το οποίο θα παρουσιαστεί σε παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση του Ντιτρόιτ, τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η Mercedes έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες από το τεχνικό κέντρο, όπου κατασκευάζεται το σώμα του αυτοκινήτου. Βασίζεται πάνω σε μια τροποποιημένη εκδοχή της MRA πλατφόρμας που χρησιμοποιεί και η C-Class, με το σχεδιασμό να υιοθετεί στοιχεία τόσο από τη C όσο και από την S-Class.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε έως τώρα, το βάρος του αμαξώματος είναι μειωμένο κατά 100 κιλά σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, με τις παραγγελίες να ξεκινούν αμέσως μετά το ντεμπούτο στην αμερικανική έκθεση και τις παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2016.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, στη βάση θα είναι ο 1.6 turbo των 124 ίππων, θα υπάρξει ένας καινούργιος εξακύλινδρος diesel 2.9 λίτρων με 316 ίππους, δύο υβριδικές εκδόσεις και φυσικά η κορυφαία AMG. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται όλες οι προηγμένες τεχνολογίες της Mercedes, μεταξύ των οποίων και το σύστημα αυτόνομης οδήγησης Highway Pilot.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
       

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης