Το X-Trail (Rogue στις ΗΠΑ) είναι ένα από τα πιο ικανά τετρακίνητα οχήματα της κατηγορίας. Με τις κατάλληλες τροποποιήσεις ωστόσο, μπορεί να μετατραπεί σε «θηρίο», και να ανταπεξέλθει στις πιο ακραίες συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Μόντρεαλ, η Nissan παρουσίασε μια πρωτότυπη έκδοση του μοντέλου με την ονομασία Warrior. Εξοπλίζεται με ερπύστριες της American Track Truck., διαστάσεων 1,22 x 0,38 x 0,76 μ. και custom ανάρτηση, φέρει μεγαλύτερους προφυλακτήρες και θόλους των τροχών, με την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος να είναι στα 58,5 εκατοστά.

Ο κινητήρας, το κιβώτιο ταχυτήτων Xtronic και το σύστημα τετρακίνησης AWD –All Mode 4x4i, είναι εργοστασιακά, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 100 χλμ/ώρα. Ο πρωταθλητής του καναδικού Micra Cup 2015, Olivier Bédard, οδήγησε το όχημα σε χιονοδρομικό κέντρο, ανεβαίνοντας πλαγιά με κλίση 45 μοιρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καναδός, έμεινε εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του Rogue Warrior και το γεγονός ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε τόσο δύσκολες συνθήκες.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης