Παρότι βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι έπειτα από το σοβαρό ατύχημα που είχε, κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, τον Δεκέμβριο του 2013, η περιουσία του Michael Schumacher συνεχίζει να αυξάνεται, καθώς πολλοί από τους χορηγούς δεν τον εγκατέλειψαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Michael Schumacher παραμένει ο πλουσιότερος οδηγός στην ιστορία της Formula 1, με την περιουσία του να υπολογίζεται στα 800.000 ευρώ. Το 2015, η γυναίκα του Corinna, πούλησε το ιδιωτικό τους λίαρ τζετ αξίας 20 εκατ., καθώς και την εξοχική τους κατοικία στη Νορβηγία.

Παράλληλα, διαμόρφωσε κατάλληλα τη βίλα τους στην Ελβετία, ώστε να μπορούν οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές να φροντίζουν τον άτυχο Schumi όλο τον 24ωρο. Η 49χρονη σύζυγος του θρυλικού οδηγού, αφού κατάλαβε ότι η κατάσταση του άντρα της είναι πολύ σοβαρή και υπάρχει περίπτωση να μην επανέλθει ποτέ, ανέλαβε όλες τις υποχρεώσεις. Αυτή είναι επικεφαλής των εταιρειών του Michael, αυτή διαχειρίζεται τα οικονομικά, τις επιχειρήσεις, τους δικηγόρους και όλο το προσωπικό.

Τα παιδιά της, Gina – Maria και Mick, 21 και 19 ετών αντίστοιχα, είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Πρόσφατα, η Corinna Schumacher αγόρασε μία εξοχική κατοικία στη Μαγιόρκα της Ισπανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ουσιαστικά, επρόκειτο για έπαυλη συνολικού εμβαδού 15.000 τ.μ. που περιλαμβάνει ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, δύο πισίνες, δέκα δωμάτια, ισάριθμα μπάνια, σαλόνια, play room, γήπεδο τένις, δύο επιπλέον ανεξάρτητα οικήματα και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Για την νέα παραθεριστική τους κατοικία, η οποία άνηκε μέχρι πρότινος στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Florentino Perez, η μαμά Schumacher έδωσε το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης