Στη Λάρισα το μεγαλύτερο φεστιβάλ των δύο και τεσσάρων τροχών

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017, 19:17
Στη Λάρισα το μεγαλύτερο φεστιβάλ των δύο και τεσσάρων τροχών

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το 6ο Motor Festival, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο θεαματικά event που αφορά στους δύο και τους τέσσερις τροχούς.  

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στη Σκεπαστή της Νεάπολης στη Λάρισα, στις 1-2 Απρίλιου, ωστόσο, η έναρξη θα δοθεί μία μέρα νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 18:30 με ειδικό σόου. Οι διοργανωτές υπόσχονται μοναδικό θέαμα, με διαγωνισμούς για το κοινό, βραβεύσεις για τους εκθέτες, καλλιστεία ομορφιάς για μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα.

Αγαπημένοι οδηγοί και αναβάτες, geusts, εκθέτες και καλλίγραμμες κοπέλες, θα δώσουν δυναμικό παρών στη μεγάλη αυτή γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Εκτός όλων των άλλων, στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η Ford Αναστασίου με τα νέα Focus ST, Mustang GT και Kuga, όπως και η Centaurus Racing Team.

Η τελευταία αποτελεί την ομάδα του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συστάθηκε το 2009 από προπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος και δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και κατασκευής μονοθέσιου τύπου Formula.

Η ομάδα κάθε χρόνο λαμβάνει μέρος στο μεγαλύτερο φοιτητικό διαγωνισμό παγκοσμίως, τον Formula Student, αποσπώντας υψηλές διακρίσεις.

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017, 19:17