Το 1976, κατά τη διάρκεια του Γερμανικού GP στο Nurburgring, ο Niki Lauda τραυματίστηκε σοβαρά, έπειτα από ατύχημα που είχε με το μονοθέσιο της Ferrari. Παρότι έφερε εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα, κατάφερε να ξεπεράσει κάθε λογική και έξι εβδομάδες αργότερα επέστρεψε στα pits, δίνοντας μια εκπληκτική μάχη με τον James Hunt για τον παγκόσμιο τίτλο.

Ο διάσημος σκηνοθέτης Ron Howard, δημιουργός των ταινιών Frost/Nixon, Cocoon, Apollo 13 και πολλών ακόμα, ετοιμάζει αυτή τη περίοδο ένα φιλμ, που θα συναρπάσει τους οπαδούς της Formula 1 και όχι μόνο. Μια ταινία, στη ζωή του «θρυλικού» Niki Lauda και την απίστευτη κόντρα που είχε με τον Hunt.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To φιλμ ξεκινά με το συγκλονιστικό ατύχημα στη Γερμανία, συνεχίζεται με την επιστροφή του Lauda στην ενεργό δράση και την εντυπωσιακότερη μάχη που έχει δοθεί στην ιστορία της F1, μεταξύ του αυστριακού και του Hunt, την ίδια σεζόν.

Η ταινία ονομάζεται «Rush» και τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί, με την πρεμιέρα να αναμένεται πιθανότατα τον Σεπτέμβριο του 2013.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης