Το εντυπωσιακό supercar της Ford, το ταχύτερο μοντέλο παραγωγής της «μπλε οβάλ» φίρμας με την εκπληκτική σχεδίαση, τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και τον πανίσχυρο κινητήρα, έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ford GT θα βρίσκεται από την επόμενη Παρασκευή 20 Απριλίου έως την Τρίτη 24 Απριλίου στο επίπεδο «1» του πιο πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου της Αθήνας, του «The Mall Athens». Μάλιστα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και την αγωνιστική έκδοση του υπέροχου μοντέλου.

Θυμίζουμε ότι το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από τον V6 Ecoboost 3,5 λίτρων κινητήρα απόδοσης 647 ίππων στις 6.250 σ.α.λ. και 745 Nm ροπής στις 5.900 σ.α.λ. Το βάρος του χωρίς υγρά και επιβάτες είναι στα 1.385 κιλά, με την κίνηση να μεταφέρεται στους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του πέντε διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας (Normal, Wet, Sport, Track and V-Max), με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 347 χλμ./ώρα και τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

Το GT ανήκει στην κατηγορία των συλλεκτικών supercar, καθώς, ετησίως, παράγονται μόλις 250 μονάδες, με την τιμή του να υπερβαίνει τα 400.000 ευρώ. Φυσικά, έκανε sold out πριν ακόμη περάσει την πόρτα του εργοστασίου.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης