Η ανανεωμένη εκδοχή του Leon Cupra με τους 300 ίππους και τις «καυτές» επιδόσεις είναι διαθέσιμη προς παραγγελία και στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ισπανικό hot hatch φέρει νέα φωτιστικά σώματα, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μεγαλύτερη γρίλια στη μάσκα, νέες ζάντες, πιο ισχυρά φρένα και σπορ ανάρτηση. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζει η οθόνης αφής 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων, οι νέες επενδύσεις, τα μπάκετ καθίσματα και ο LED φωτισμός.

Ιδιαίτερα πλούσιος είναι ο εξοπλισμός, περιλαμβάνοντας ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό, σύστημα DCC (Dynamic Chassis Control), ηλεκτρικό χειρόφρενο, keyless σύστημα εισόδου, κουμπί εκκίνησης του κινητήρα, ασύρματη φόρτιση smartphone, τα συστήματα Adaptive Cruise Control, Traffic Jam Assist, Lane Assist και πολλά ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό βρίσκεται η αναβαθμισμένη εκδοχή του 2.0 TSI κινητήρα απόδοσης 300 ίππων και 380 Nm ροπής από τις 1.800 έως τις 5.500 σ.α.λ. Τα 0-100 έρχονται σε 4,9 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 250 χλμ./ώρα. Το σύστημα τετρακίνησης 4Drive αφορά την station έκδοση ST και συνδυάζεται αποκλειστικά με κιβώτιο DSG. 

Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα πρώτα αυτοκίνητα θα βρίσκονται στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων τον Απρίλιο, με τις τιμές να είναι στα ίδια επίπεδα με αυτές του απερχόμενου μοντέλου.

Για να δείτε όλες τις εκδόσεις του Leon πατήστε εδώ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης