Διαθέσιμο προς παραγγελία και στη χώρα μας είναι το Fullback Cross, η κορυφαία έκδοση του ιταλικού ελαφρού επαγγελματικού οχήματος της Fiat.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο pick-up διαθέτει αποκλειστικές στιλιστικές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν το δυναμικό προφίλ του αμαξώματος, με τη μαύρη ματ απόχρωση σε γρίλια, καθρέπτες, λαβές των θυρών, θόλους των τροχών, πλαϊνά σκαλοπάτια και ζάντες να ενισχύει τη σπορ όψη του οχήματος.

Ιδιαίτερα πλούσιος είναι εξοπλισμός, περιλαμβάνοντας προβολείς Bi-Xenon, φώτα ημέρας LED, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, cruise control, δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα και ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας (ESC), σύστημα ευστάθειας ρυμουλκούμενου (TSA), προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας (LDW) και υποστήριξης κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα. Προαιρετικά διατίθεται το πακέτο Techno, με οθόνη αφής 7 ιντσών και λειτουργία κλειδώματος πίσω διαφορικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Fullback Cross βασίζεται στην εκδοχή double cab εκδοχή, έχει ικανότητα φόρτωσης 1.100 kg και ελκτική ικανότητα 3.100 kg. Διακρίνεται για την ανθεκτικότητα, την ευελιξία και την άνεση, με τον diesel κινητήρα 2,4 λίτρων προδιαγραφών Euro 6 να αποδίδει 180 ίππους και 430 Nm ροπής. To μοτέρ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο 5άρι. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τη μετάδοση κίνησης στους δύο τροχούς ή στους τέσσερις, να ασφαλίσει το κεντρικό διαφορικό και το πίσω.

Οι τιμές για το Fullback Cross ξεκινούν από 33.890€ για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο και από 36.590€ για το αυτόματο.  Χάρη στην προωθητική ενέργεια της Fiat, προσφέρεται έκπτωση 3.500€ στις παραπάνω τιμές.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του Fullback


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης