Μια ειδική έκδοση του δημοφιλούς crossover, η οποία διακρίνεται για τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά και τον πλούσιο εξοπλισμό, είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Qashqai Black Edition και απευθύνεται σε όσους επιζητούν κάτι διαφορετικό. Βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού Techna, έχοντας επιπλέον μαύρες ζάντες αλουμινίου «Ibiscus» 19 ιντσών, διακοσμητικά ένθετα ασημί χρώματος στους προφυλακτήρες, δερμάτινο σαλόνι, φάσες αλουμινίου στο κάτω τμήμα του πλαισίου της πόρτας και φυσικά το λογότυπο Black Edition σε διάφορα μέρη του αμαξώματος.

Διατίθεται σε δύο μοναδικά μεταλλικά χρώματα, το μαύρο Pearlescent Black και το λευκό Pearl White, και τροφοδοτείται από τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 dCi 130, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και κίνηση στους εμπρός τροχούς. Η συλλεκτική έκδοση του κορυφαίου μοντέλου της Nissan προσφέρεται σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και για αυτό θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της Nissan σε όλη τη χώρα. Όσο για την τιμή, θα είναι στα ίδια επίπεδα με αυτή της έκδοσης Qasqhai 1.6D 130 Techna.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του Qasqhai

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης