Το μοναδικό όχημα της κατηγορίας pick-up που έχει βαθμολογηθεί με πέντε αστέρια από τον οργανισμό EuroNCAP στις δοκιμές πρόσκρουσης, είναι το No1 σε πωλήσεις στη Γηραιά Ήπειρο, φθάνοντας τις 25.500 μονάδες τους πρώτους 11 μήνες του 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση με πέρυσι, το Ranger αύξησε τις πωλήσεις σε ποσοστό 32% στις 20 παραδοσιακές αγορές της Ευρώπης, με το μερίδιο αγοράς να φτάνει το εντυπωσιακό 23,5%. Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Ford Ευρώπης, Roelant de Waard, οι παραγγελίες έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με την έκδοση Wildtrak στο μεταλλικό χρώμα Pride Orange να είναι η πιο δημοφιλής.

Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα, οι πωλήσεις του μοντέλου αυξήθηκαν κατά 168% την περίοδο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2015. Αυτό που έχει κερδίσει τους καταναλωτές στο Ranger, εκτός από την τολμηρή εμφάνιση, είναι το πλήθος τεχνολογιών ασφάλειας και υποστήριξης του οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε πώς, οι 20 κύριες ευρωπαϊκές αγορές, είναι οι: Αυστρία, Βέλγιο, Βρετανία, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ρουμανία, Σουηδία και Ελβετία.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης