Στις αρχές Μαρτίου, η κορεατική φίρμα παρουσίασε ένα πρωτότυπο σπορ ηλεκτρικό αυτοκίνητο με εκπληκτική αισθητική και πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Πρόκειται για το Prophesy, ένα μοντέλο που υιοθετεί την «Optimistic Futurism», την επόμενη πτυχή της σχεδιαστικής της φιλοσοφίας της Hyundai και διακρίνεται για τις τέλειες αναλογίες του αμαξώματος, τις καθαρές επιφάνειες, την αρμονία και τη λειτουργικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέρει τεχνολογία προοδευτικού φωτισμού με pixelated, ενώ το σαλόνι αξιοποιεί πλήρως τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ηλεκτρική πλατφόρμα της εταιρείας. Τα δύο βασικά χαρακτηριστικά είναι το σύστημα διεύθυνσης όπου δεν συναντούμε τιμόνι, αλλά δύο χειριστήρια τύπου joystick και η τεράστια οθόνη υψηλής ευκρίνειας στο ταμπλό.

Το concept αυτό έλαβε το «πράσινο φως» από το διοικητικό συμβούλιο και θα περάσει στην παραγωγή.

Όπως δήλωσε σε βρετανικό Μέσο, ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής σχεδιασμού της μάρκας, SangYup Lee, η Hyundai εκπληρώνει τις επιθυμίες των πελατών και τις ανάγκες του τρόπου ζωής τους, προσφέροντας αυτοκίνητα που εκφράζουν τη διαφορετικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Prophecy είναι ένα από τα μοντέλα που θα δούμε στους δρόμους, αλλάζοντας τα δεδομένα στην κατηγορία των ηλεκτρικών sport sedan. Όσο για την παγκόσμια πρεμιέρα της έκδοσης παραγωγής, προγραμματίζεται για τα τέλη του 2021. 

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης