Δυναμικό στυλ, όμορφες καμπύλες, μοντέρνο εσωτερικό περιβάλλον, πρωτοποριακά συστήματα και άνετοι χώροι. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του νέου Elantra, το οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο οικογενειακό μοντέλο της κορεατικής φίρμας θα παρουσιαστεί στο Χόλυγουντ, με τη Hyundai USA να δίνει στη δημοσιότητα ένα teaser video και μία φωτογραφία από την καμπίνα του αυτοκινήτου.

Όπως προκύπτει από τα πλάνα, το Elantra θυμίζει περισσότερο τετράθυρο coupe, έχοντας κεκλιμένη οροφή και τονισμένο πίσω τμήμα. Εντύπωση κάνει το σαλόνι με τη λιτή αισθητική και τις καθαρές γραμμές. Το τιμόνι, το ψηφιακό cockpit με τη μεγάλη οθόνη αφής, η κόκκινη λεπτή γραμμή στο ταμπλό και το εμπνευσμένο σχέδιο της κονσόλας, κλέβουν την παράσταση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παραδοσιακά κουμπιά και οι διακόπτες λάμπουν δια της απουσίας τους, γεγονός που σημαίνει ότι, οι λειτουργίες του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ελέγχονται με την αφή και με φωνητικές εντολές.

Οι προδιαγραφές, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ο χρόνος λανσαρίσματος του νέου Elantra στην αγορά, θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης