Το πρώτο επίσημο τρέιλερ της νέας εκπομπής των Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα παραγωγής του Amazon.

Οι τρεις Βρετανοί παρουσιαστές υπόσχονται μοναδικό θέαμα στο νέο τους σόου, το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, το «The Grand Tour» ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή του «Top Gear», με τους Clarkson, Hammond και May να γυρνούν όλο τον κόσμο, οδηγώντας τα καλύτερα και πιο ιδιαίτερα οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την εκπομπή δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι εκπλήξεις και οι ανατροπές, με τη φημισμένη τριάδα να φιλοξενεί στο στούντιο διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Ο Brad Pitt ακύρωσε τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του ως guest στο πρώτο επεισόδιο, αλλά υποσχέθηκε πως θα δώσει το παρών στη συνέχεια.

Matt Damon και Charlize Theron είναι ορισμένα από τα «καυτά» ονόματα που θα συμμετάσχουν στα επόμενα επεισόδια, ενώ από πλευράς αυτοκινήτων την παράσταση αναμένεται να κλέψουν οι LaFerrari, Porsche 918 Spyder και McLaren P1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης