Στις 25 Μαΐου η παγκόσμια πρεμιέρα του ηλεκτρικού CUPRA

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 15 Μαΐου 2021, 17:22
Στις 25 Μαΐου η παγκόσμια πρεμιέρα του ηλεκτρικού CUPRA

Επιμέλεια:Περικλής Χαλάτσης

Η Cupra και η Primavera Sound θα ξεκινήσουν μια διαφορετική συνεργασία που όπως δηλώνουν θα εμπνεύσουν τον κόσμο στη Βαρκελώνη.Πρόκειται για έναν «γάμο» που θα έχει διάρκεια τριών ετών.

Ενόψει του επόμενου φεστιβάλ το 2022,η πολυαναμενόμενη 20ή επέτειος του μουσικού φεστιβάλ πρόκειται να γίνει αστικό φεστιβάλ αναφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα είναι η μεγαλύτερη υπαίθρια πολιτιστική εκδήλωση στη νότια Ευρώπη. 

Με αυτήν τη συνεργασία η CUPRA δείχνει την υποστήριξη της αυτοκινητοβιομηχανίας σε ένα από τα κορυφαία ετήσια highlights της μουσικής βιομηχανίας.Πριν από το επόμενο φεστιβάλ Primavera Sound το 2022, οι δύο μάρκες αποκάλυψαν teaser με line-up των καλλιτεχνών powered by CUPRA Born.

Στις 25 Μαΐου θα γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα, του πρώτου 100% ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας,το CUPRA Born. Η αυτοκινητοβιομηχανία με το CUPRA Born, θα δώσει ώθηση για μια νέα εποχή στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων.Η σχεδίαση του είναι ξεχωριστή. Εμπνευσμένη από την πόλη της Βαρκελώνης.

Ο Πρόεδρος της CUPRA Wayne Griffiths δήλωσε: «Η CUPRA είναι μια αντισυμβατική μάρκα που εμπνέει τον κόσμο από τη Βαρκελώνη με προοδευτικά οχήματα και εμπειρίες. Το Primavera Sound έχει γίνει το πιο εμβληματικό φεστιβάλ της πόλης με παγκόσμια εμβέλεια. Αυτή η συνεργασία είναι μια μοναδική ευκαιρία για να εμπνεύσουμε τον κόσμο μαζί και να εξερευνήσουμε νέους τρόπους μουσικής εμπειρίας, ενισχύοντας παράλληλα την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα και για τις δύο μάρκες. Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα για την CUPRA στον κόσμο της μουσικής και την έναρξη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας με την Primavera Sound».

Ο Alfonzo Lanza, co-Director της Primavera Sound, εξήγησε: «Είναι προνόμιο για την Primavera Sound η συνεργασία με την CUPRA, ενός συμμάχου που κατανοεί τέλεια τόσο την ταυτότητα όσο και τις φιλοδοξίες του φεστιβάλ. Μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το νέο και φιλόδοξο στάδιο ανάπτυξης και να κάνουμε το φεστιβάλ σημείο αναφοράς για ολόκληρο τον πλανήτη από την πόλη μας, τη Βαρκελώνη».

Οι δύο μάρκες εργάζονται πάνω σε νέα projects για να προωθήσουν τη μουσική εμπειρία, επιτρέποντας στους λάτρεις της μουσικής από όλο τον κόσμο να την βιώσουν με διαφορετικό τρόπο. CUPRA και Primavera Sound στοχεύουν στη δημιουργία νέων μουσικών εμπειριών που θα δημιουργήσουν συναισθήματα στους θαυμαστές. 

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Μαΐου 2021, 17:41