Τα τελευταία χρόνια αρκετά ηλεκτρικά οχήματα κυκλοφορούν στους δρόμους, ενώ οι εταιρείες παρουσιάζουν συχνά καινούργια μοντέλα. Από την πλευρά τους οι πελάτες είναι διστακτικοί, αλλά σιγά σιγά τα συγκεκριμένα οχήματα κερδίζουν έδαφος.

Ήδη η Renault γιόρτασε την παραγωγή 10.000 μονάδων από το ηλεκτρικό Kangoo ZE. Πρόκειται για ένα βαν με μεγάλη απήχηση στους επαγγελματίες, αφού η αξιοπιστία του το έχει φέρει στις πρώτες προτιμήσεις τους. Μάλιστα, τα κλειδιά του συγκεκριμένου οχήματος παραδόθηκαν στις 10 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, στον νέο του ιδιοκτήτη: την εταιρεία που επιμελείται τη συντήρηση των γερμανικών σιδηροδρόμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Kangoo ZE είναι το bestseller μικρό ηλεκτρικό βαν της Ευρώπης και αντιπροσωπεύει σχεδόν το 10% των πωλήσεων βαν Kangoo. Κατασκευάζεται αποκλειστικά σε εργοστάσιο της Renault στη Γαλλία και διατίθεται σε περίπου 20 ευρωπαϊκές χώρες. Στην Ελλάδα δεν έχει εισαχθεί ακόμη – κάτι που ίσως γίνει στο προσεχές μέλλον από τη νέα εισαγωγική εταιρεία TEOKAΡ.

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης