Επιτέλους, η γερμανική εταιρεία αποφάσισε να αλλάξει φιλοσοφία, ακολουθώντας νέα, πιο σύγχρονα σχεδιαστικά μονοπατια και εξελιγμένες τεχνολογικές λύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο I.D. concept είναι το αυτοκίνητο πάνω στο οποίο βασιστεί το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο παραγωγής της VW, που αναμένεται να λανσαριστεί στις αγορές σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια. Παράλληλα, μέσω του συγκεκριμένου πρωτότυπου η φίρμα μας συστήνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσει στα μελλοντικά ηλεκτρικά οχήματά της.

Το πρωτότυπο hatchback είναι το πρώτο μοντέλο που βασίζεται στην ειδική, προσαρμόσιμη πλατφόρμα Modular Electric Drive (MEB) του ομίλου. Έχει τις ίδιες διαστάσεις με το Golf και θα αποτελέσει μια εναλλακτική πρόταση για όσους επιθυμούν ένα όχημα απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, με μηδενική κατανάλωση και εκπομπές ρύπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από ένα προηγμένο ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 170 ίππων, ο οποίος με μια φόρτιση μπορεί να καλύψει απόσταση από 400 έρως 600 χιλιόμετρα, ανάλογα τις οδηγικές και κυκλοφοριακές συνθήκες.

Θα είναι διαθέσιμο από το 2020 παράλληλα με το Golf, έχοντας εκτός από φουτουριστική σχεδίαση, τεχνολογίες αιχμής, όπως αυτόνομη οδήγηση, νέας γενιάς head up display, αυτόματα προσαρμοζόμενο τιμόνι, υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας και πολλά ακόμα.

Ανακαλύψτε εδώ όλη τη γκάμα της VW


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης