Υψηλές βλέψεις έχει η Nissan, καθώς όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο πρόεδρος της ιαπωνικής εταιρείας στην Ευρώπη, Trevor Mann, στόχος είναι να γίνει η πρώτη σε πωλήσεις ασιατική αυτοκινητοβιομηχανία στη Γηραιά Ήπειρο, μέχρι το 2016.


O πρόεδρος της Nissan Europe, Trevor Mann

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Qashqai αναμένεται να είναι ο ηγέτης της Nissan, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην Ευρώπη. Φυσικά, υψηλές πωλήσεις περιμένουν και από το καινούργιο X-Trail, καθώς και από τα Micra, Note και Juke. Για το νέο hatchback μοντέλο που αντικαθιστά το Almera και θα κάνει πρεμιέρα στο Παρίσι, τον Σεπτέμβριο, δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις, μέχρι στιγμής.   


Το νέο Qashqai αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ πωλήσεων

Σύμφωνα, με τον Trevor Mann, τη φετινή χρόνια θα πουληθούν περίπου 200.000 μονάδες Qashqai στην Ευρώπη, ενώ συνολικά η μάρκα περιμένει να φθάσει τα 750.000 αυτοκίνητα. Βέβαια, θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια από την εταιρεία, καθώς πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας πανίσχυρης αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως είναι η Toyota, αλλά και την Hyundai, η οποία την περσινή χρονιά είχε περισσότερες πωλήσεις από την Nissan, στην ευρωπαϊκή αγορά.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης