Μόλις αρχίσει  να ανεβαίνει η  θερμοκρασία τότε φαίνονται ποιοι οδηγοί  φρόντιζαν τα αυτοκίνητά τους και ποιοι όχι. Μια βόλτα στην εθνική οδό φτάνει για να δεις πόσα κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα κυκλοφορούν. Βρίσκονται στην άκρη του δρόμου και περιμένουν την οδική βοήθεια. Το σωστό όμως είναι να φροντίζουμε το αυτοκίνητο μας πριν αυτό μας προδώσει. 

Η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional ανακοίνωσε ότι προσφέρει δωρεάν τεχνικό έλεγχο για ξένοιαστες καλοκαιρινές αποδράσεις.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δωρεάν τεχνικός έλεγχος που προσφέρει, εξασφαλίζει ασφαλείς και απροβλημάτιστες διαδρομές.   
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που προσφέρει η Mopar, δίνει την ευκαιρία στους κατόχους των παραπάνω μαρκών να πραγματοποιήσουν έναν λεπτομερή τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Βέβαια χωρίς επιβάρυνση είναι η διάγνωση.

Ωστόσο κάτι θα βρούν οι μηχανικοί και σίγουρα δεν θα αγνοήσετε τη συμβουλή τους για να μη  ταλαιπωρηθείτε στη συνέχεια. Οπότε για καλό και για κακό ας έχετε μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα.

Τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει το Summer Check Up 2021, είναι διαγνωστικός ηλεκτρονικός έλεγχος,,το σύστημα  κλιματισμού, το σύστημα  πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα κ.α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δωρεάν έλεγχος Summer Check Up 2021, έχει ισχύ από τις 24 Ιουνίου 2021 και μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου (24 Σεπτεμβρίου). Οι ενδιαφερόμενοι που θα κάνουν το ετήσιο σέρβις μπορούν να επωφεληθούν και από την ειδική έκπτωση 25% στα ανταλλακτικά συντήρησης, όπως είναι για παράδειγμα το λιπαντικό του κινητήρα, το φίλτρο αέρα και τα μπουζί, αλλά και από τις προνομιακές τιμές για την αντικατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου τους.

Όποιος επιθυμεί μπορεί φυσικά με κάποιο κόστος να κάνει το πρωτοποριακό σύστημα καθαρισμού της καμπίνας του αυτοκινήτου, D-Fence, το οποίο προσφέρει μια καινοτόμα λύση για ακόμα πιο ασφαλείς και άνετες διαδρομές.Το σύστημα D-Fence είναι διαθέσιμο τόσο για τα επιβατικά, όσο και τα επαγγελματικά μοντέλα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης