Για ακόμη μια φορά, ο επικεφαλής της διασημότερης μάρκας αυτοκινήτων του κόσμου τράβηξε το ενδιαφέρον όλων στο πλαίσιο της έκθεσης του Ντιτρόιτ.

Ο Sergio Marchionne επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία από το Maranello εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο κατασκευής ενός Super Sport SUV, λέγοντας ότι το αυτοκίνητο θα μοιάζει και θα συμπεριφέρεται σαν μία πραγματική Ferrari. Σε ερώτηση για το πότε θα δούμε το μοντέλο, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, αν και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμο το 2019 ή το 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι η ιδέα ενός ηλεκτρικού supercar βρίσκεται ήδη στο μυαλό τους. «Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να φτιάξει ένα αυθεντικό ηλεκτρικό supercar, αυτοί είμαστε εμείς. Η ηλεκτροκίνηση είναι κάτι εφικτό για όλους μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Marchionne.

Βέβαια, σε περίπτωση που το supercar λάβει το «πράσινο φως», δεν πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του πριν από τα μέσα της επόμενης δεκαετίας, καθώς δεν περιλαμβάνεται στο πενταετές πλάνο (2018 – 2022) που θα ανακοινωθεί μέσα στο έτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης