ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Του Λουκά Παπαλάμπρου

   


Κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, ο αντιπρόεδρος πωλήσεων και marketing της Nissan Europe, Guillaume Cartier,  βρέθηκε στη χώρα μας προκειμένου να συμμετάσχει στην πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας.

Το ανώτερο στέλεχος της ιαπωνικής εταιρείας, έζησε μια μοναδική εμπειρία όπως δήλωσε ο ίδιος, μεταφέροντας ως λαμπαδηδρόμος την Ολυμπιακή Φλόγα από τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου μέχρι τους στύλους του Ολυμπίου Διός. Ο Γάλλος μάνατζερ με μακρά εμπειρία σε καίριες θέσεις της Nissan, εντυπωσιάστηκε από την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του κόσμου την ώρα που έτρεχε με τη δάδα στα χέρια.
  
O Guillaume Cartier περιμένει την Ολυμπιακή φλόγα την οποία συνοδεύουν πλήθος οχημάτων της Nissan...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γεύμα σε κεντρικό ξενοδοχείο…
Λίγη ώρα αργότερα, ο κύριος Cartier και ο στενός συνεργάτης του, γευμάτισαν σε εστιατόριο γνωστού Ο Γάλλος έδειξε να είναι ικανοποιημένος από την εμπορική πορεία της Nissan στην Ελλάδα παρά την οικονομική κρίση…ξενοδοχείου της Αθήνας, μαζί με τα στελέχη της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Καλεσμένοι ήταν και τέσσερις Έλληνες δημοσιογράφοι οι οποίοι εκπροσωπούσαν τα μεγαλύτερα Μέσα, μεταξύ των οποίων το zougla.gr, το μοναδικό αμιγώς διαδικτυακό Μέσο.

Ο Guillaume Cartier, μας εξέπληξε με τη θετική αύρα, την αμεσότητα και τον πρόσχαρο χαρακτήρα του. Συνομίλησε μαζί μας για αρκετή ώρα, έχοντας πάντα δίπλα του τον διευθύνοντα σύμβουλο και αντιπρόεδρο της Nissan στην Ελλάδα, Τάκη Θεοχαράκη, με τον οποίο όπως διαπιστώσαμε έχουν μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης. Σε σχετική ερώτησή μας, ο Γάλλος παραδέχθηκε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμπορική πορεία της εταιρείας στη χώρα μας, παρά την οικονομική κρίση. Μάλιστα, κάνοντας χιούμορ, είπε πως θα ήθελε να δει την αγορά να φθάνει πάλι στα επίπεδα του 2008-2009.

O αντιπρόεδρος πωλήσεων και marketing της Nissan Europe, Guillaume Cartier

Περιμένοντας το νέο Micra…
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα Qasqhai και Juke είναι αναμφισβήτητα τα best seller μοντέλα, ενώ περιμένει πολλά από το καινούργιο Micra το οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβιο, στην έκθεση του Παρισιού.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να μιλήσει για την ηλεκτροκίνηση και την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης, αναφέροντας πως την επόμενη δεκαετία τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην στο χώρο των τεσσάρων τροχών.

Διαβάστε επίσης: Λαμπαδηδρόμος ο αντιπρόεδρος πωλήσεων της Nissan Ευρώπης Guillaume Cartier

Ο Guillaume Cartier γευμάτισε με στελέχη της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης αλλά και με 4 Έλληνες δημοσιογράφους...
Χαμόγελα από τον Γάλλο μάνατζερ, τον Τάκη Θεοχαράκη (διευθύνοντα σύμβουλο και αντιπρόεδρο της Nissan στην Ελλάδα) και τον Θάνο Μπάφα (διευθυντή marketing Nissan Ελλάδος). Λογικό καθώς η Nissan έχει καταφέρει να βρίσκεται μόνιμα στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων στη χώρα μας...
O Λουκάς Παπαλάμπρος δείχνει στον Guillaume Cartier το video με το δημοσίευμα του zougla.gr στο οποίο ο Γάλλος μάνατζερ εμφανίζεται να μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα, λίγα λεπτά πριν...
Ο διευθυντής marketing της Nissan Ελλάδος Θάνος Μπάφας (αριστερά) συνομιλεί με τον Guillaume Barbet που έχει υπό την επίβλεψή του την αγορά της Ελλάδας...

Αριστερά: Τάκης Θεοχαράκης, Guillaume Cartier, Θάνος Μπάφας και Guillaume Barbet. Δεξιά: Βαγγέλης Κιούσης, Λουκάς Παπαλάμπρος, Στράτης Χατζηπαναγιώτου, Βαγγέλης Πετράκης και Γιάννης Μεθενίτης (επικεφαλής δημοσίων σχέσεων Nissan)

Το zougla.gr με τον Βασίλη Σαρημπαλίδη ήταν δίπλα στον Guillaume Cartier και πριν το... γεύμα!
O αντιπρόεδρος πωλήσεων και marketing της Nissan Europe μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα...
Αλλαγή... σκυτάλης από τον Guillaume Cartier στον Guillaume Barbet, δύο στελέχη της Nissan Europe που βρέθηκαν στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να μεταφέρουν την Ολυμπιακή φλόγα
Από αριστερά, Μάριος Μπαρκής, Τάκης Θεοχαράκης, Guillaume Cartier και GuillaumeBarbet

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης