Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Εξήντα πέντε χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα κλείνει η Michelin.Τα πρώτα εγκαίνια έγιναν το 1957. Εμπνευσμένη από τον οδηγό MICHELIN προσφέρει βιώσιμες λύσεις κινητικότητας στη χώρα και ποιοτικά ελαστικά αλλά και μοναδικές γαστρονομικές και ταξιδιωτικές εμπειρίες, μέσα από τον Οδηγό MICHELIN

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με στόχο να προωθήσει τη βιώσιμη κινητικότητα, η Michelin επενδύει διαρκώς στην Ελλάδα. Τα τελευταία 10 χρόνια, έχει επενδύσει 6 εκατομμύρια ευρώ σε σύγχρονες υποδομές, υποστηρίζοντας την ελληνική οικονομία με περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους ενώ ταυτόχρονα έχει συνεργαστεί με σχεδόν 2.700 Έλληνες προμηθευτές, όπως και με περισσότερους από 420 μεταπωλητές ελαστικών υποστηρίζοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η Michelin Ελλάδας είναι υπεύθυνη για τις εμπορικές δραστηριότητες του Ομίλου Michelin στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αλβανία.

Διατηρεί σύγχρονες, «πράσινες» εγκαταστάσεις στο Μαρούσι και στον Αυλώνα, όπου βρίσκεται και το ιδιόκτητο Logistics Center της που έχει βραβευτεί αρκετές φορές για τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητάς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Οδηγός Michelin για την Αθήνα έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού, με ποιοτικές προτάσεις εστιατορίων και ξενοδοχείων που αναδεικνύουν την ελληνική φιλοξενία σε όλον τον κόσμο.

H ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα MICHELIN Make My Day για την Ελλάδα, βοηθάει τους καταναλωτές να βρουν προσφορές για τα ελαστικά τους, υπηρεσίες σχετικές με τα ελαστικά και τα οχήματά τους αλλά και για μοναδικές γαστρονομικές και ταξιδιωτικές εμπειρίες: (https://makemyday.michelin.gr/)  

Ο Αναστάσιος Α. Πηγαδιώτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Michelin Ελλάδας, δήλωσε:

«Τα τελευταία 65 χρόνια ήταν για όλους εμάς ένα συναρπαστικό ταξίδι στην καινοτόμο και ασφαλή κινητικότητα. Η Ελλάδα είναι μια βασική αγορά στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε περισσότερα ορόσημα μαζί με τους συναδέλφους μας, τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και τους καταναλωτές».
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης