Μία σειρά μοναδικών ρολογιών χειρός που έχουν κατασκευαστεί από εξαρτήματα παροπλισμένων μοντέλων Ford Mustang παρουσίασε η εταιρεία REC Watches από τη Δανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ρολόγια σχεδιάστηκαν από τους Christian Mygh και Jonathan Kamstrup. Οι δύο ωρολογοποιοί συγκέντρωσαν διάφορα κομμάτια από παλιές Mustang και τα μετέτρεψαν σε πανέμορφα αξεσουάρ. Κάθε ρολόι περιλαμβάνει τον αριθμό πλαισίου του οχήματος, το έτος παραγωγής και τα κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία του musle car. Μια ένδειξη ισχύος που μοιάζει με δείκτη καυσίμου δείχνει την υπόλοιπη ζωή της μπαταρίας, ενώ οι δείκτες, η ημερομηνία και το καντράν είναι όλα επηρεασμένα από το ταμπλό του αυτοκινήτου.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι θα έβλεπαν απλώς μία μάζα από λαμαρίνες. Εμείς βλέπουμε κάτι τελείως διαφορετικό – την ψυχή ενός οχήματος και μία ιστορία που πρέπει να ειπωθεί. Δίνουμε ζωή στις Mustang για τις οποίες δεν υπάρχει καμία ελπίδα να επισκευαστούν» λέει ο Christian Mygh.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ένα από τα συλλεκτικά ρολόγια -από το carbon αμάξωμα μιας Mustang RTR- διαθέτει ο  πρωταθλητής του drift, Vaughn Gittin Jr. Όσο για τη συλλογή P51-04 250 (limited edition), προέρχεται από το σπάνιο μοντέλο Raven Black του 1966 που βρέθηκε στη Σουηδία.

Η τιμή των εκπληκτικών ρολογιών της REC Watches ξεκινά από 1.495 δολάρια.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης