Ένα πρωτοποριακό ηλεκτρικό πατίνι, το οποίο δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στον έξτρα εξοπλισμό των μελλοντικών αυτοκινήτων της γκάμας της, παρουσίασε η Hyundai.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το electric scooter διαθέτει κίνηση στον πίσω τροχό, γεγονός που αυξάνει τη σταθερότητα και βελτιστοποιεί το κέντρο βάρος, ενώ εμπρός προστέθηκε ανάρτηση προς όφελος της άνεσης και της ομαλότερης οδήγησης σε τραχιές επιφάνειες.

Φέρει μπαταρία λιθίου 10,5 Ah και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως 20 χλμ./ώρα, με την αυτονομία να αγγίζει τα 20 χιλιόμετρα.

Ο μοναδικός και συμπαγής σχεδιασμός του με τριπλή αναδίπλωση το καθιστά ελαφρύτερο και πιο συμπαγές από οποιοδήποτε παρόμοιο προϊόν, με το βάρος του να είναι μόλις 7,7 κιλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χρήστης λαμβάνει πληροφορίες για την κατάσταση της μπαταρίας και την ταχύτητα από την ψηφιακή οθόνη, με τους προβολείς LED να προσφέρουν άριστη ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το scooter έχει σχεδιαστεί ώστε να αποθηκεύεται στα επιβατικά οχήματα της Hyundai, να μεταφέρεται χωρίς δυσκολία με τα χέρια και να φορτίζεται αυτόματα από το ηλεκτρικό σύνολο του αυτοκινήτου.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης